League: 4e klasse 06 - 20/21

ZVV Le Soleil 3 — Zulise Reccom 2

Vandaag 10 oktober de wedstrijd tegen Zulise Recom 2. Met 5 man treden de heren aan… waarvoor hulde, omdat 2 spelers betrokken waren bij een ongeluk.

Onze aanvoerder was de ballenpomp nog aan het zoeken en toen stonden we al 2-0 achter door ongeconcentreerd spelen. De 1-2 wordt gemaakt in een slechte eerste helft waarin gescheld en gezeur de overhand heeft. Het wordt al snel 1-3 door slecht dekken. Zelf krijgen we veel kansen maar scoren te weinig. De 2-3 ruststand wordt uiteindelijk toch gemaakt.

Na de rust zetten we een tandje bij en maken de 3-3 en komen daarna steeds op voorsprong en lopen uit naar 3 doelpunten verschil. In plaats van dit rustig uit te spelen met een 8-5 voorsprong, geven we teveel weg en maken het onszelf zeer moeilijk. In de laatste minuten wordt het alsnog 8-8.
Spel was niet eens zo dramatisch, maar alles eromheen was te triest voor woorden.
We moeten de schouders eronder zetten en ons met voetbal bezig houden..

Ben Beckers bedankt voor het uithelpen als top gelegenheidsspits.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
Bart Dela 4, Mark Do 1, Ben Beckers 2 en Sander 1

V.V. Schaesberg 3 — ZVV Le Soleil 3

Wedstrijdverslag:
Vandaag 3 oktober de uitwedstrijd tegen het jonge team van V.V. Schaesberg 3. Met een ervaren rot in hun gelederen, oud Le Soleil keeper Hans Moerenhout.

We beginnen sterk en gedisciplineerd. Na enkele kansen is het Maarten die de 1-0 maakt. Het spel gaat over en weer en het is Schaesberg dat via via de gelijkmaker scoort. Schaesberg zet door en we komen snel op een 2 en 3-1 achterstand. We blijven echter knokken en kansen krijgen. Het is MarkDela die via een afstandsschot de 3-2 maakt. Het blijft over en weer gaan en Schaesberg maakt 4-2 waarna wij weer via Rob de 4-3 maken na een mooie combinatie. De 5-3 van Schaesberg laat niet lang op zich wachten. MarkDela knalt de 5-4 er in en we gaan maar zo door. Het wordt 6-4 voor Schaesberg en de heren die voor de wedstrijd muziek draaiend en juichend begonnen, denken dat ze de buit binnen hebben. We maken echter door hard werken de 6-5 door weer een schot van MarkDela. Hierna wordt en geknokt gewerkt en is het de gelegenheids Ibrahimovic, Sander die op mooie wijze de ervaren rot Hans verschalkt, 6-6.

De tumultueuze eindfase met een warrig fluitende scheids en 2 gele kaarten aan onze kant komen wij gelukkig goed door, want de scheids fluit midden in de aanval van Schaesberg gewoon af.

0-1 (Maarten), 1-1, 2-1, 3-1, 3-2 (MarkDela), 4-2, rust, 4-3 (Rob), 5-3, 5-4 (MarkDela), 6-4, 6-5 (MarkDela), 6-6 (Sander)