27 October, 2018 18:30 4e klasse 06 - 18/19 2018/2019 6

Vandaag, zaterdag 27 oktober tegen het ‘viefde’ van Rood Wit. Een team met alles jonge mannen. Waar we dus slim tegen moeten spelen en vooral niet moeten proberen om met hun mee te gaan rennen.

De eerste minuut van de eerste helft en de laatste minuut van de tweede helft zijn de momenten dat wij scoren. De eerste is een geweldige goal die vanuit een lange bal van Ron op Sander, die direct de bal klaar legt bij de tweede paal waar Bart de bal achter de keeper werkt. De tweede is na doorzetten van Maarten die het daardoor de verdediging zo moeilijk maakt dat hij de bal kan intikken.

Tussen deze twee momenten in krijgen we wel nog mooie kansen voor open doel maar zijn het de jonge honden die zeven keer scoren waardoor de eindstand van 2-7 op het scorebord staat.
Op alle gebied weer een frustrerende zaterdagavond.