16 September, 2017 21:00 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 1

Vandaag 16 september staat de wedstrijd tegen Marathon op het programma. Nog steeds zwaargehavend door blessures en afwezigheid treden we met 1 wissel aan tegen het team dat uiteindelijk niet over wissels blijkt te beschikken.

We komen goed uit de startblokken. Mark D verzilvert (in 2 pogingen) zijn eerste kans na goed doorzetten op de tegenstander en poort de keeper bij zijn tweede poging. Niet lang daarna met een individuele actie verschalkt hij weer de keeper door de benen (met links!). De tegenstander doet nog iets terug, maar we herstellen de voorsprong gelijk weer naar 2, door goed terugleggen van Bart en een droge knal in de hoek van Rik. De laatste 10 minuten proberen we mee te rennen met de tegenstander, tegen de stalorders in en geven de tegenstander de kans om terug te komen in de wedstrijd. Ruststand 3-3.

In de rust worden weer even de koppies gereset en we starten de tweede helft met de instelling die ons in de eerste helft die 1-3 voorsprong heeft gebracht. Een stugge tweede helft levert nog 1 goal op. Tim legt 6 man in de luren met 1 beweging (waaronder 3 teamgenoten en zichzelf) en maakt de winnende. Mark D verzuimt de genadeklap toe te dienen als hij alleen op de keeper afgaat. In de laatste minuten is het nog even billen knijpen, maar we houden stand.  De eerste punten kunnen bijgeschreven worden op onze account.

Goede start van de competitie!

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

Scoreverloop: 0-1 (Mark D), 0-2 (Mark D), 1-2, 1-3 (Rik), 2-3, 3-3, Rust, 3-4 (Tim).