23 September, 2017 18:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 2

Vandaag 23 september de wedstrijd tegen het 2e van ZVV Cosmos ’78. Een onbekend team voor ons. We hebben wel weer de beschikking over Rob die sneller dan gedacht van zijn blessure hersteld is.

De 1e helft starten we uitstekend en op aangeven van Tim scoort Rob zijn 1e van dit seizoen. Cosmos komt echter weer op gelijke hoogte door niet goed verdedigen van onze kant. Ruststand 1-1.

De 2e helft scoren we uit een counter de 2-1. Het is Rob die Dennis in stelling brengt. Die aarzelt niet en scoort. Maar helaas kunnen we deze voorsprong ook weer niet vasthouden. Cosmos scoort met een afstandsschot de 2-2 en zet zo de eindstand op het scorebord. De winstpunten gaan niet altijd naar diegene die het verdient.