30 September, 2017 19:30 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 4

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen cosmos op het progamma.
Van te voren wisten we dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden dus we moesten scherp beginnen.
Al snel kwamen we op voorsprong door een mooie goal van Ryan. We houden de 1-0 lang vol maar net voor rust krijgen we de 1-1 tegen. In de rust even besproken dat we rustig moesten blijven en vooral door moesten voetballen zoals we de eerste helft waren het spelen.
Al snel kwamen we op voorsprong door een vlijmend schot van Camiel. We kregen erna genoeg kansen maar de bal ging er niet in. We kregen de 2-2 om de oren en moesten scherp blijven. Al snel na de aftrap scoorde jerico met een mooie actie de 3-2. Helaas kregen we in de laatste minuten nog een goal tegen waardoor de eindstand 3-3 is geworden. Goed gestreden en volgende week beter.