30 September, 2017 18:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 4

Vandaag 30 september de wedstrijd tegen de Keelkampers/Jo ten Oever 4. De wedstrijd beginnen we gehavend. Bart ziek aanwezig en Rob last van niet nader te noemen buikgevoelens.

Na een aftastend begin in de 1e helft gaat het snel. Goed samenspel en snel handelen van de tegenstander waardoor de score oploopt naar een 0-4 achterstand. Daarna herpakken we ons goed en wordt het met een ‘schravelgoal’ 1-4.

Door sterk compact te spelen in de 2e helft scoren we 2-4. Hierna prikt Keelkampers er weer een bij en wordt het 2-5. We blijven georganiseerd spelen en komen terug tot 3-5. Zo gaat het om en om en maakt Keelkampers de 3-6. Dan wordt het interessant. Goed samenspel en opletten resulteert in 4-6 en 5-6. Kan het nog? Zonder wissel helaas want Bart denkt dat als hij nog een meter loopt zijn ingewanden op de stip terechtkomen. We staan goed, maar helaas door persoonlijke fouten krijgt Keelkampers de goal in de schoot geworpen, 5-7. Nu komen we weer terug 6-7 en gebeurd weer hetzelfde als de vorige tegengoal. Helaas is er nu iets geknakt en loopt de tegenstander uit maar 6-11.

Al met al; 40 minuten top gebald,10 minuten niet. Jammer.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-4 (Rob), rust, 2-4 (Rob), 2-5, 3-6 (Tim), 4-6 (Rob), 5-6 (Rob), 5-7, 6-7 (Rob), 6-8, 6-9, 6-10, 6-11