30 September, 2017 17:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 4

Vandaag spelen we tegen Cosmos 5 een team met jonge gasten. Ut veerde speelt i  een gelegenheidsformatie vanwege vele afmeldingen. Mark, Michel en Ger waren gelukkig bereidt om ons uit te helpen en Jack heeft hard gewerkt om Joshi speelgerechtigd te krijgen.

We starten beetje onwennig want we kennen elkaar natuurlijk nauwelijks voetballend… Verdedigend staan we in ieder geval solide, Michel is onze sluitpost en is een ervaren keeper. Aanvallend loopt het ook soepel. In de eerste helft scoort Halil 2x, Ger en Ralf 2x. Daarnaast schieten zowel Halil als Ralf nog op de paal en de lat.
Er is veel voetballend vermogen en dat makt dat we allemaal ‘makkelijker’ voetballen. In de rust heb ik nauwelijks wat op te merken. Ger geeft aan dat hij nog par minuten meebalt en dan gat douchen ivm hun eigen wedstrijd.

De 2e helft is een kopie, combineren makkelijk, geven niks weg en lopen uit naar 9-0, Joshi scoort bij zijn debuut, Markt prikt er nog ene in in de lange hoek en Halil en Ralf completeren de 9-0.

Helaas, krijgen we 1 tegendoelpunt, het mag de pret niet drukken zeker gezien het feit dat we de laatste 10 minuten zonder wisselspeler spelen.

Doelpunten; Halil 3x, Ralf 3x, Joshi 1x, Ger 1x, Mark D 1x.

MOM: Halil