30 September, 2017 18:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 4

Vandaag de wedstrijd tegen Sittard, gezien de stand in de groep weten we dat het een aardig team is, aangezien ze de eerste wedstrijden gewonnen hebben. Voor ons dus het teken dat we geconcentreerd moeten beginnen. Dit doen we ook, de eerste 10 minuten is het wat aftasten, met kleine kansen heen en weer, dat scoort soleil door goed door gaan van lesley. Vanuit dan probeert Sittard wat meer druk te zetten, maar door goed team work speen wij nog 3 x voor rust,

In de rust bespreken we dat we zo blijven door voetballen, laat ze maar rustig komen, dan breken wij uit!! Dit gebeurt ook, dus staan we met 8-0 voor, dan hebben we even 3 minuutjes geen controle en scoort de tegenstander iets wat gelukkig ( 2x tegen de lat en via de rug van een uitstekend keepende rick) daarna scoren wij nog 2 keer en is de wedstrijd gespeeld.

Weer een mooie en goede wedstrijd van ons, lekker gespeeld goede coaching en plezier!!