14 October, 2017 17:00 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 4

Vandaag een vroege uitwedstrijd in Hoensbroek tegen wederom een team van De Kabouter. Na onze goede start in de 3e klasse willen we graag ook vandaag ongeslagen blijven .

Onze start is belabberd. We beginnen veel te slap en laten ons de spreekwoordelijke kaas van het brood eten. We geven onze tegenstanders te veel ruimte weg. Twee afstandsschoten zorgen vervolgens voor een 2-0 achterstand. Dan herpakken we ons een klein beetje en zetten we eens een fatsoenlijke aanval op. Marco bedient uiteindelijk Ken en die rond af. Daarna vallen we echter weer ver terug. Kabouter scoort wederom twee simpele goals die we volledig aan ons zelf te wijten hebben. Daarna pakken we de draad weer op. We komen via een vrije trap van Marco (al dan niet getoucheerd door Leo) op 4-2. Daarna zet Roel een aanval zelf op met een mooie boogbal op Marcel. Renko legt vervolgens terug op de ingelopen Roel en zo zijn we weer terug in de wedstrijd. Helaas zijn we wederom niet scherp bij een aantal aanvallen van Kabouter en moeten we voor rust nog twee treffers incasseren. Het moet gezegd worden. We raken in de eerste helft nog het ijzerwerk, maar gezien het aantal kansen voor Kabouter had de achterstand groter kunnen zijn.
In de rust vallen duidelijke worden. De tweede helft gaat er uit een ander vaatje getapt worden. Scherp vanaf de eerste minuut.
De eerste kans na rust is nog voor Kabouter, maar dan zijn wij aan zet. Het ontbreekt ons echter aan geluk. Een mooie counter belandt via een schot van Marco op de paal. Een moment van pressie wordt beëindigd met een schot van Roel op de lat. En een kans waarbij Ken voor de goal de bal op z’n hak krijgt. Het had al 6-6 kunnen staan. We blijven drukken en dreigend, maar geven helaas door, niet meelopen met onze mannen, in een minuut tijd twee goals wederom weg. De laatste tien minuten volgt een slotoffensief van onze kant. We creëren voldoende mogelijkheden, maar zijn bij de eindbal niet doeltreffend genoeg.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 2-1 (Ken, assist Marco), 3-1, 4-1, 4-2 (Marco), 4-3 (Roel, assist Renko),
5-3, 6-3, rust, 7-3, 8-3, 8-4 (Roel).

Doelpuntenmaker(s): Roel Schroe (2x), Ken van Laar (1x), Marco Notermans (1x).