Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
12 February, 2022 20:00 4e klasse 07 - 21/22 2021/2022 14

Verslag

Zaterdag 12 februari ontmoette Le Soleil 6 voor de tweede keer de Keelkampers 3.Beide teams wilde alles eraan doen om te winnen. Het was een belangrijke pot voor beide teams om nog bovenaan mee te doen. De eerste 10 minuten werd er afwachtend en aftastend gespeeld door beide teams totdat de keelkampers door de verdediging kwam en tevergeefs Nick passeerde.1-0 keelkampers. Geen paniek bij de mannen van Soleil. Maar de strijd liep hoog op. Veel duels, en veel overtredingen. Het lukte de eerste helft niet om veel dreiging te creëren of te scoren en de ergernis nam toe. Na een overtreding van Ronald onstond er een opstoot waardoor zowel de speler van keelkampers als Ronald het veld moesten verlaten.

In de 2de helft werd het na een tijdje 2-0 en dus moest soleil het roer om gooien. Daaruit kwam met een goede assist van Joeri, een mooie goal van Tom die de score op 2-1 zette. Na ontzettend veel en goede reddingen van Nick kon soleil het niet voorkomen de 3-1 tegen te krijgen. De mannen moesten alles of niets gaan spelen. Soleil kon nog wat terugdoen door 3-2 van Dustin. Nadat in de eindfase nog wat commotie ontstond, floot de scheidsrechter uiteindelijk af voor het einde van de wedstrijd. Soleil baalde ervan zonder punten terug naar huis te vertrekken.

De mannen moeten nu alles op alles zetten om volgende week te winnen tegen Rood Wit 3 om nog bovenin mee te draaien. Tot die tijd gaan de mannen maandag weer trainen en bereiden ze zich voor op zaterdag. Ronald zal apart van de groep trainen in Trainingscomplex Heesel te Parkheide.

Hij is voor de komende wedstrijd sowieso geschorst en zal afwachten op zijn schorsing.

De rest staat op 19 februari klaar om alles te geven tegen Rood Wit. Tot dan!

ZVV Le Soleil 6

Uitslag

TeamGoalsUitslag
De Keelkampers/Transpo Nuth 33Win
ZVV Le Soleil 62Loss

Locatie

Nuth (Gitek Sportcentrum)
Leeuwerikstraat 2, 6361 VM Nuth, Nederland