4 November, 2017 20:30 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 6

Vandaag spelen we de wedstrijd tegen Fortuna 3 uit Kerkrade. We wisten dat het een lastige wedstrijd ging worden zeker omdat we door wat afmeldingen maar 2 wissels hadden. Het begon allemaal een beetje rommelig met kansen op en neer. Door individuele acties scoorde de tegenstander vrij snel twee keer achter elkaar. We lieten ons niet gek maken en door een goal van Leo kwamen we terug in de wedstrijd. Nadat we een vrije trap slim namen, Leo speelde Tim aan bij de doelpaal, stonden we met rust gelijk. Helaas viel onze spits Yury uit met een kwetsuur waardoor we de tweede helft maar 1 wissel hadden.

De organisatie was prima in de tweede helft en met veel inzet bleven we goed in de wedstrijd. We kwamen zelfs op voorsprong door een wat van richting veranderd schot van Tim. Daarna maakte Tim de 2-4 door een harde punter nadat hij daarvoor nog de lat had geraakt. Fortuna ging meer drukken en scoorde de aansluitingstreffer. Helaas misten we daarna 4 a 5 kansen (alleen op keeper Boy, Ken, Boy) om uit te lopen naar 3-5. Met nog 4 minuten te spelen kregen we ook nog de 4-4 en knullig de 5-4 om onze oren. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest.

Al met al speelden we een goede pot wat vertrouwen geeft voor volgende week!

1-0,2-0,2-1 Leo, 2-2 Tim, 2-3 Tim, 2-4 Tim, 3-4, 4-4, 5-4.