17 March, 2018 20:00 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 18

Vandaag een wedstrijd tegen een directe ‘concurrent’, KCC’13. In de eerste competitiehelft nam de KCC de punten mee uit Woabich. Dat willen wij vandaag in Palemig doen. Tevens dan revanche voor het debacle van vorige week.

We beginnen goed. Marco onderschept een bal door het midden en brengt Tim in stelling, 0-1. Daarna wisselen we door en zijn er in korte tijd drie ‘slechte’ momenten aan onze kant. KCC loopt zo simpel uit naar een 3-1 voorsprong. Daarna pakken we de draad weer op. Na een kortgenomen corner verschalkt Marcel de keeper in de korte hoek. Daarna een beauty. Yury geeft een mooie boogbal op de diep gelopen Ken. De keeper komt uit, maar Ken lobt er prachtig afgemeten over heen. Daarna testen we via Marco en Tim nog het ijzerwerk, krijgen we nog een paar goede kansen, maar gaan we met een gelijke stand rusten.

In de rust spreken we het strijdplan voor de tweede helft rustig door. Dit is eindelijk weer eens een goede kans om drie punten te pakken. We beginnen lekker en binnen de kortste keer is het raak. Een aanval lijkt door KCC te worden afgeslagen, maar krijgt een herkansing. Het is Marcel die Renko bij de tweede paal ziet en die maakt zijn eerste (J) van het seizoen. Daarna gaan we door en wordt een prachtige counter via een assist van Roel door Ken vakkundig afgerond. Daarna komt KCC weer wat meer opzetten. Henk brengt een paar keer goede redding, maar is kansloos op een schot uit de tweede lijn. We herstellen echter snel de voorspong van twee goals via een actie over de linkerflank van Marco. Daarna is het verzet van KCC enigszins gebroken en spelen we de wedstrijd gewoon goed uit. Van een vier à vijf flitsende aanvallen worden er uiteindelijk nog twee door Roel en Ken afgerond. Eindelijk weer eens drie punten. Het was een leuke, sportieve pot onder leiding van een goede scheidsrechter.

Scoreverloop: 0-1 (Tim), 1-1, 2-1, 3-1, 3-2 (Marcel), 3-3 (Ken), rust, 3-4 (Renko), 3-5 (Ken), 4-5,

4-6 (Marco), 4-7 (Roel), 4-8 (Ken).