12 October, 2019 20:00 4e klasse 07 – 19/20 2019/2020 4

Vandaag 12 oktober alweer de vijfde wedstrijd van het seizoen. We spelen uit tegen Marathon 2 dat net als ons laag op de ranglijst staat.

Je hebt van die wedstrijden dat het is alsof de bal er niet in wil gaan. Vandaag is zo’n wedstrijd. Wat we in de 1e helft ook proberen, de bal wil er niet in. Zet daar tegenover dat, bij de twee keer dat Marathon voor onze goal komt, het hen wel lukt om te scoren en je hebt een ruststand van 2-0.

In de tweede helft ziet het ernaar uit dat het een kopie van de eerste helft wordt.
Wij drukken en proberen alles om te scoren maar het het wil weer niet lukken. Daarnaast houdt de keeper van Marathon af en toe met meer geluk dan wijsheid zijn hok schoon. En is het alweer Marathon die wel scoren bij een van hun zeldzame uitbraken.

Het is uiteindelijk MarkDe die de ban toch weet te breken. Met een knap afstandsschot weet hij eindelijk de keeper te verschalken. De eindstand is 3-1 voor Marathon.