1 December, 2018 18:30 Beker 2018/2019 4

Vandaag beker wedstrijd tegen Sittardse Boys. We hebben voor de wedstrijd duidelijk gemaakt dat het een harde en uitdagende wedstrijd zou worden. In het begin tasten beide ploegen af waarbij al lichte overtredingen werden gemaakt. Toch waren wij de eerste die na 5 minuten scoorde. De 0-1 en de 0-2 vielen snel achter elkaar. De wedstrijd werd iets grimmiger. Doordat wij een gele kaart kregen konden zij de 1-2 maken en vlak er na zelfs de 2-2. De wedstrijd bleef op scherp staan met een hoog tempo. Echter wij waren weer degene die het eerst de 2-3 maakten. Lang konden we niet genieten, want het werd ook weer snel 3-3. Echter wij waren de betere ploeg. We bleven goed door voetballen en dat resulteerde nog in 2 doelpunten. 3-4 en 3-5. Vlak voor rust kregen we toch weer en tegengoal waardoor de ruststand op 4-5 kwam. In de rust kleedlokaal ingegaan en daar iedereen nog eens toegesproken hoe we vandaag de klus klaren. Na de rust begonnen wij zeer sterk en in een hoog tempo. De tegenstander had het hier vrij moeilijk mee. Dat resulteerde dan ook in 4 goals van ons. 4-6,4-7,4-8,4-9. Doordat wij 4x scoorden en op balbezit gingen spelen werden er steeds meer overtredingen gemaakt en leek de wedstrijd uit de hand te lopen. Echter is de wedstrijd tot een goed einde gekomen met een einduitslag van 5-12.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop: 0-1 Bart, 0-2 Bart, 1-2, 2-2, 2-3 Dave, 3-3, 3-4 Wesley, 3-5 Paul, 4-5, 4-6 Mo, 4-7 Mo, 4-8 Paul, 4-9 Dave, 5-9, 5-10 Mo, 5-11 Mo, 5-12 Wesley.