27 September, 2021 20:00 Beker 2021/2022 2

2de Bekerwedstrijd (laaste bekerwedstrijd) (Spaubeek – Zvv Le Soleil)

Maandagavond 27 sept. Klokslag 20.30 stond het 2e champions league duel van onze jongens op het programma. Dit keer uit naar het altijd zonnige Spaubeek!

Aangezien we deze doordeweekse wedstrijden nu al beu zijn sturen wij onze keeper Nick tennissen en trekken we sterspeler Joeri twee linker handschoenen aan!

We komen dan ook al vroeg in de wedstrijd op achterstand maar weten de schade te beperken tot de rust, 2-0. Na rust laten onze jongens zien dat we toch wel kunnen voetballen en creëren we een paar goede kansen waar ook de aansluitingstreffer uit valt. Een snelle actie van Daan op de rechterkant zorgt ervoor dat hij zelf een schietkans krijgt maar dit schot word weggeslagen door de doelman van Spaubeek, doordat we er als de kippen bij zitten word de tweede bal gelijk opgepakt door Jordan die de bal via Dennis terugkrijgt en tekent voor de 2-1. Deze score blijft lang op het bord staan en dat maakt de jongens uit spaubeek toch een beetje nerveus. Dit werd duidelijk na het uitbundig gejuich bij de 3-1 die ze uiteindelijk 11 minuten voor tijd weten te maken! Helaas was dit ook de genadeklap voor Soleil en dat zorgde voor nog twee tegentreffers binnen 5 minuten.
Jammer maar helaas nemen wij afscheid van dit beker avontuur en leggen wij de volle focus op de competitie.