14 December, 2019 18:30 4e klasse 07 – 19/20 2019/2020 10

Een wedstrijd tegen v.v Schaesberg 4. Traditioneel is dit altijd een lastige uitwedstrijd voor Ut Veerde. De wedstrijd begint meteen goed voor Ut Veerde en scoort binnen 5 minuten 2x. De tegenstander komt al gauw op een 1-2. Hierna pakt Ut Veerde de wedstrijd weer goed op. De verdediging geeft weinig kansen weg. De voorhoede scoort er lustig op los en zodoende gaan we met 1-5 de rust in. Tijdens de tweede helft raakt de tegenstander steeds meer gefrustreerd door de snelheid van Abdel. Dit resulteert in twee gele kaarten voor de tegenstander. Ut Veerde is even de weg kwijt door persoonlijke fouten. De tegenstander komt beter in de wedstrijd en de voorsprong voor Ut Veerde wordt kleiner. Ut Veerde weet op de juiste momenten toe te slaan waarna 7-9 de eindstand is.