16 October, 2021 18:30 4e klasse 07 - 21/22 2021/2022 4

De wedstrijd begon goed met kansen over en weer waar een assist van Ronald Geuskens werd benut door Tom Dautzenberg. 0-1 voor le Soleil 6. Maar Schaesberg liet zich niet kennen en voerde het tempo op waardoor ze niet veel later op gelijke hoogte kwamen. 1-1.
Net voor rust kon Soleil nog de voorsprong pakken door een goede aanval. De assist van Joeri Pelzer zorgde er uiteindelijk voor dat Stijn van Rhenen kon scoren. 1-2. Na rust hadden de jongens van Soleil het moeilijk en er werden hier en daar de nodige overtredingen gemaakt. De scheids werd iets te enthousiast door al het fluiten zo besloot hij ook nog eens een gele kaart te geven aan Joeri Pelzer. Die moest enkele minuten naar de kant, waardoor le soleil met 3 tegen 4 kwam te spelen. Toch wist soleil in die periode geen goal te incasseren door het harde werken en door de goede vastigheid van Nick Berendsen In het doel. En maakte Tom Dautzenberg zelf nadat hij was ingevallen voor Joeri Pelzer de 1-3 op aangeven van Ronald Geuskens. Even later was het weer Tom die scoorde op aangeven van Joeri Pelzer. 1-4. Daarop volgde nog de 2-4 , en de 3-4 door een eigen doelpunt van Mitchell Heesel. Maar le Soleil gaf alles tot het einde en scoorde zelf ook nog 2 keer. De 3-5 werd gemaakt door Stijn van Rhenen op aangeven van Joeri Pelzer. De 3-6 werd gemaakt door Joeri Pelzer op aangeven van Dennis Systermans. Zo was het al met al een goede pot waar 3 punten werden binnegesleept door le Soleil 6, waardoor ze momenteel na 4 wedstrijden bovenaan staan met 12 punten.
Stijn van Rhenen wist door zijn 2 doelpunten de topscorers positie te behouden met 7 doelpunten. Joeri pelzer wist met 3 assist zijn score naar 7 te werken en daarmee bovenaan de aangeverslijst te staan. De komende week pakt le Soleil zijn rust om zich de week erna ook zonder wedstrijd goed voor te bereiden op de wedstrijd van 6 november.
Koutenveld komt dan naar Ter Waerden om de afstand te verkleinen en Le Soleil zal vechten voor zijn koppositie. Tot 6 november!