25 November, 2017 18:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 9

Na de wanprestatie van vorige week hebben we wat goed te maken in Zitterd tegen een oude bekende van Soleil, Leon Evers. Een team met ouwe knakkers niet snel maar wel erg sluw. De ziekenboeg is nog wat groter bij Ut veerde dus hebben we Marc en Michel bereid gevonden ons te helpen.
Beide ploegen zijn gewaagd aan elkaar, beide teams hebben een top keeper dus schieten op die kist heeft geen zin. Over en weer worden wat kansen gemist maar dan scoort onze tegenstander toch. We rechten onze rug en maken de gelijkmaker en de 2-1. Dan wordt het 2-2, het typeert deze wedstrijd die bijna volledig in balans is, dat is ook in de stand te zien van de competitie, de middengroep is gigantisch groot. Vlak voor rust maken we de 4-2, niks aan het handje.
Maar zoals gezegd we zij aardig in balans dus 1 moment van onachtzaamheid maakt dat het 4-3 wordt. Ut veerde wankelt even maar blijft overeind. De individuele fouten van oa Ralf, Sami worden nu niet meer gemaakt, niet nu het erom gaat. Camille maakt de 5-3 en dan is de ban gebroken, met nog twee minuten te gaan blijven we rustig, ondanks dat de keeper van Zitterd een poging doet om mee te voetballen. Uiteindelijk zet Marc de eindstand op het bord!
De vieze smaak van vorige week maakt plaatst voor de zoete smak van overwinning!

Marc, Michel, bijzondere dank voor het uithelpen!