9 November, 2019 21:30 3e klasse 04 – 19/20 2019/2020 7

Vandaag een nachtwedstrijd tegen Holz 2. Kijken of we op een tijdstip waar de meeste mensen al op één oor liggen we wel punten kunnen pakken.

Het begin is flitsend. Een mooi boogballetje van Marco stelt Remco in de gelegenheid om de 0-1 te maken. Zoals zo vaak krijgen we te snel de gelijkmaker om de oren. Een mooie aanval levert vervolgens via de assist van Ken de tweede treffer van Remco op. Kort daarna wordt het echter ook alweer gelijk. Als we via een individuele actie van Marco op 2-3 komen hopen we eindelijk door te kunnen drukken. Niets is minder waar. Vrij gemakkelijk komt Holz op 3-3 en weten ze voor rust zelfs de voorsprong te pakken. We spelen te slordig in balbezit.
Na rust eenzelfde spelbeeld. Wij proberen het spel te maken. Holz speelt defensiever en dan is logisch gezien de voorsprong. Remco maakt tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Kunnen we dan met een slotoffensief alsnog drie punten pakken? Helaas, Holz blijkt een stuk effectiever vandaag en met nog vijf minuten op de klok kijken we tegen een achterstand van twee goals aan. Door enkele miraculeuze reddingen van de keeper en het ijzerwerk keren we uiteindelijk huiswaarts zonder punten.

Doelpuntenmaker(s): Remco (3x), Marco (1x).