Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
18 November, 2017 20:00 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 8

Verslag

Vandaag op papier een lastige uitwedstrijd tegen het toch wel jeugdige Cosmos. Blessures en ziekte zorgen voor wat afmeldingen, maar we beschikken toch nog over drie wissels.

De laatste weken willen we nog wel eens slapjes beginnen. Vooraf is het strijdplan duidelijk. Lekker compact in het begin en kijken wat in de tegenstoot mogelijk is. En duidelijk communiceren. In de eerste helft lukt dat prima. Cosmos heeft de bal, maar we staan prima. Een enkele keer komen we er lekker uit. Dat resulteert zelfs in een treffer van Remco, die goed naar binnen draait en de trekker over haalt. Helaas weet Cosmos toch snel gelijk te maken. Een onschuldig duel op onze cirkel wordt knap afgerond. Ook Henk is kansloos. Daarna blijft het spelbeeld hetzelfde, al komen we wat vaker eruit. De scheids houdt het spel zeer kort, aan beide kanten. Tim wordt onderuit gehaald en we krijgen een vrije trap op een mooie plek. Eigenlijk een plekje voor een linkspoot, maar Marco weet wel raad met zo’n bal en jaagt hem de kruising in. We proberen deze stand vast te houden tot de rust, maar het is wederom Cosmos dat uit een zeer lastige hoek het netje weet te vinden. Een 2-2 ruststand, daar kunnen we prima mee leven. Er wordt goed gecommuniceerd en we staan op zich lekker.

Na rust probeert Cosmos wat meer druk te zetten. Het veld wordt hierdoor groter en biedt wellicht mogelijkheden voor wat meer counters. Na een dikke tien minuten krijgt een speler van Cosmos geel. We spelen geduldig en het is Marco die de 2-3 maakt. Even later wordt het echter weer gelijk. Wederom een knap ingeschoten bal vanaf de zijkant is ons te machtig. Daarna krijgen we in de tegenstoot een aantal mogelijkheden. Een goede run van Renko levert helaas niet de 3-4 op. Vervolgens krijgt Boy geel. We lijken dit goed door te komen, maar Tim raakt de bal ongelukkig na een voorzet en zo staan we op achterstand. De laatste minuten proberen we met man en macht een punt eruit te slepen. Cosmos krijgt meer ruimte, maar we blokken goed en Henk heeft een paar mooie saves in huis. Remco en Marco halen beide voorin nog eens de trekker over, maar helaas, ondanks een prima pot moeten we de punten in Schaesberg laten.

Scoreverloop: 0-1 (Remco), 1-1, 1-2 (Marco), 2-2, rust, 2-3 (Marco), 3-3, 4-3.

Doelpuntenmaker(s): Marco Notermans (2x), Remco Blom (1x).

Uitslag

Team1st Half2nd HalfGoalsUitslag
zvv Cosmos ’78 1224Win
ZVV Le Soleil 1213Loss

Locatie

Landgraaf (Strijthagen)
Hofstraat 5-7, 6372 XC Landgraaf, Nederland