20 January, 2018 21:00 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 13

Vandaag 20 januari spelen we in Strijthagen de wedstrijd tegen het 2e (en het 1e :-)) van ZVV Cosmos ’78.

Wat krijg je als? Gedisciplineerd wordt verdedigd, (bijna) niet wordt gemopperd, de tegenstander goals met geluk maakt, onze keeper een perfecte 2e helft keept, onze spits op dreef is, onze verdedigers perfecte ballen van achteruit inspelen en doorlopen, gekeken wordt naar de lopende vrije medespelers, de tegenstander meerdere spelers van team 1 uit de 3e klasse opstelt, met beleid de aanval wordt gezocht, de 1e helft met 3-2 wordt verloren, onterecht een penalty tegen krijgt en de 2e helft wordt gewonnen met 1-4.

Nou dan krijg je dus een mooie, enerverende en uiteindelijk een zeer voldane zaterdagavond met een 4-6 overwinning.

Kun je daarna makkelijk een ‘man of the match aanwijzen’?

Is het Rob die 5 keer scoort? Is het Dennis die Rob 3 keer vrij voor goal zet? Is het MarkD die Rob 2 keer vrij voor goal zet en zelf ook nog 1 keer scoort? Is het Tim die nog lijf nog leden spaart en door de zaal vliegt? Is het Maarten die over het hele veld ballen afpakt? Is het Stefan die verdedigend zijn mannetje staat? Is het wellicht Xander die de 2e helft buiten de penalty alles weet te stoppen? Of is het dan toch de coach die geen moment twijfelt aan een overwinning?

Nee, het is dan niet makkelijk en zelfs overbodig. Het TEAM is vandaag ‘MEN of the match’ en zorgt ervoor dat de coach een mooi verlaat verjaardagscadeau krijgt.

Op naar volgende week waar Cosmos ’78 4 op ons wacht en we de zegenreeks van de 2e competitiehelft kunnen uitbreiden naar 4.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

0-1 (Rob), 1-1, 1-2 (Rob), 2-2, 3-2, rust, 3-3 (Rob), 4-3, 4-4 (Rob), 4-5 (Rob), 4-6 (MarkD).