Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
7 October, 2017 17:00 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 3

Verslag

Vandaag 7 oktober de wedstrijd tegen het 4e van ZVV Cosmos ’78. Een team dat, na de mededeling van de scheidsrechter dat hij veel toelaat, het fysieke contact niet schuwt. We hebben vandaag wel weer de beschikking over Ron die zijn 1e wedstrijd van het seizoen speelt en ook niet vies is van een beetje contact.

De 1e helft wordt na een aftastend begin door ons opengebroken nadat Yuri, die ons uithelpt vandaag, met een actie inspeelt op Sander die Rob bij de 2e paal vrij ziet staan maar zijn voorzet direct tot doelpunt promoveert. Binnen 3 minuten na onze 0-1 is het echter Cosmos dat met 2 afstandsschoten en het nodige geluk een 2-1 voorsprong neemt. Ietwat uit het veld geslagen wordt er over en weer door ons veel te veel gepraat en gemopperd en spelen we daardoor slecht in dat gedeelte van de 1e helft. Yuri neemt gelukkig in de laatste 3 minuten van de 1e helft het initiatief en zet ons door 2 doelpunten op een 2-3 ruststand.

In de rust heeft de coach wat harde woorden nodig om de neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. De speech heeft geholpen want in de 2e helft tappen we uit het spreekwoordelijke ‘andere vaatje’. In de 3e, 8e, 11e, 13e, 16e, en 19e minuut lopen we uit naar 2-9. Een geweldige teamprestatie met druk zetten, inzet, vloeiende aanvallen en met oog voor een medespeler wordt Cosmos vakkundig aan de zegekar gebonden. Het slotakkoord is voor Ron die de 10 op het scorebord zet met een snoeiharde vrije trap waar alle blessure frustratie van de laatste weken in een keer vrijkomt.

Klasse mannen!

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

0-1 (Sander), 1-1, 2-1, 2-2 (Yuri), 2-3 (Yuri), rust, 2-4 (Tim), 2-5 (Bart), 2-6 (Rob), 2-7 (Rob), 2-8 (Yuri), 2-9 (Tim), 2-10 (Ron).