11 November, 2017 18:30 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 7

Vandaag een wedstrijd tegen het laaggeklasseerde KCC. Hopelijk weer eens drie punten, maar vooraf zijn we gereserveerd, want gezien de uitslagen wisselt de samenstelling van dit team nogal.

Onze start is belabberd zoals wel vaker de laatste weken. De deur wordt achterin regelmatig open gezet. We zitten er niet kort genoeg op. Tegen een team dat een aardig potje kan ballen is dat dodelijk en dat blijkt. We komen rap op achterstand. We repareren echter direct via een actie door het midden van Roel. Vervolgens is het weer een gatenkaas en komen we snel 1-4 achter. We doen nog wat terug via Ken, die een assist van Marco knap binnen loopt, maar moeten vervolgens weer twee treffers incasseren. Vlak voor rust weten we het heilige vuur toch te vinden, maar ontbreekt de scherpte in de afronding. Een gelijke stand met rust zou ook te veel van het goede zijn geweest.
Na rust zijn we een stuk feller en dat pakt beter uit. We komen weer wat beter in de wedstrijd. Henk keept een puike tweede helft en we creëren zelf ook genoeg. Via Remco, Marco en Ken komen we terug tot een goal verschil. Alhoewel KCC ook kansen krijgt in een open tweede helft hebben we toch op het einde de gelijkmaker op de schoen. Helaas valt die niet en druipen we met een derde nederlaag op rij af richting de derde helft.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 (Roel), 1-2, 1-3, 1-4, 2-4 (Ken), 2-5, 2-6, rust, 3-6 (Remco), 4-6 (Marco), 5-6 (Ken).

Doelpuntenmaker(s): Ken van Laar (2x), Roel Schroe (1x), Marco Notermans (1x), Remco Blom (1x).