13 November, 2021 18:30 3e klasse 03 - 21/22 2021/2022 7

Vandaag een thuiswedstrijd en wel tegen SVH’39 uit Herkenbosch. Een onbekende tegenstander. Wegens onze waslijst aan blessures zijn Sami (team 4) en Mark (team 3) bereid ons uit de brand te helpen.

We treffen een tegenstander, die het weliswaar zonder wissels moet stellen, maar waar wel genoeg voetballend vermogen in zit. We komen vrij snel op achterstand door een goede actie, gevolgd door een mooi schot. Het moet gezegd worden. Daarna geven door te snel instappen de tegenstander een makkelijke goal cadeau. Voor rust creëren we zelf weinig tot geen kansen. In de rust spreken we af meer te drukken en sneller door te wisselen.
We beginnen goed aan de tweede helft. Na een pass van achteruit speelt Tim zich goed vrij. Zijn schot beland nog op de paal, maar Sami kan de rebound intikken. Helaas geven we vlak daarna weer een makkelijke goal weg. Als dan een bal ongelukkig in de rebound valt staat er 1-4 op het bord. Helaas fluit de scheidrechter niet zijn beste pot, waardoor er vooral in de tweede helft enige discussies met de arbitrage volgen. Het zorgt wel voor wat meer vuur, want via Jeffrey en een goal van Mark, na knap doorzetten mogen we nog hopen op meer. Helaas maakt SVH het verschil weer groter door een counter af te ronden. Met nog twee minuten op de klok wordt een inzet van Marcel met de hand weggewerkt door een tegenstander. Iedereen schreeuwt (terecht) moord en brand, maar de scheidsrechter wuift het weg. Het is niet anders. We druipen af met een nederlaag na een verder sportieve wedstrijd.

Sami en Mark: dank voor het uithelpen!

Scoreverloop: 0-1, 0-2, rust, 1-2 (Sami), 1-3, 1-4, 2-4 (Jeffrey), 3-4 (Mark), 3-5

Doelpuntenmaker(s): Sami (1x), Jeffrey (1x), Mark (1x)