2 November, 2019 18:30 3e klasse 04 – 19/20 2019/2020 6

Vandaag een wedstrijd tegen het hooggeplaatste Zulise. Na een ongelukkige nederlaag vorige week hopen we vandaag weer de weg omhoog te vinden.

We beginnen goed aan de wedstrijd. Vooral in de omschakeling liggen in de eerste helft de mogelijkheden. We komen vanuit een counter via Jeffrey op 1-0. Zulise krijgt vervolgens ook wat kansen, maar dit beperkt zich voornamelijk tot afstandsschoten die door Henk worden gepareerd. Na een nieuwe uitbraak is het wederom Jeffrey die ons op het scorebord zet. Dit begint ergens op te lijken. Helaas krijgen we voor rust een tweetal dompers te verwerken. De 1-2 en de 2-2 (strafschop) zorgen voor een gelijke stand. Onder andere Tim raakt de paal nog, maar er wordt voor rust niet meer gescoord. Na de pauze hebben we lang het beste van het spel en kan Zulise nog maar sporadisch wat uitrichten, doordat we goed georganiseerd spelen. Na een flitsende uitbraak, die begint bij Henk wordt via eindstation Yury de 3-2 gemaakt. Die houden we lang vast. Helaas gaat het vlak voor tijd toch mis. De 3-3 via een afstandsschot valt twee minuten voor tijd en in de extra tijd van de extra tijd verliezen we op de middellijn de bal en krijgen we als nog de deksel op de neus. We zitten in de hoek waar de klappen vallen, maar gelukkig is het seizoen nog lang. Come on you yellow boys!

Scoreverloop: 1-0 (Jeffrey), 2-0 (Jeffrey), 2-1, 2-2, rust, 3-2 (Yury), 3-3, 3-4.

Doelpuntenmaker(s): Jeffrey (2x), Yury (1x).