16 October, 2021 18:30 3e klasse 03 - 21/22 2021/2022 4

Vandaag een thuiswedstrijd tegen de mannen uit Born. Een goed voetballend team dat altijd bovenin meedraait. Ook nu in het nog prille seizoen.

Vanaf het begin is het een open wedstrijd. Beide teams creëren wat kansen, al is het Born dat voetballend toch wel de betere ploeg is. We komen op voorspong, doordat de keeper een schot van Jeffrey los laat. Tim staat op de juiste plek om binnen te tikken. Daarna doet Born er een schepje bovenop en hebben we het lastig. Henk, die weer een puike wedstrijd keept houdt ons in eerste instantie op de been, maar moet voor de rust toch twee keer capituleren.

Na rust blijft het lang 1-2. Het is een wedstrijd die echt alle kanten op kan. Enigszins gelukkig komen we op gelijke hoogte. Een schot van Tim wordt onderweg van richting veranderd en rolt rustig langs de keeper. Een mooie stand om vast te houden, want ondanks dat we zelf nog wat kansen krijgen heeft Born toch wel het betere van het spel. Vijf minuten voor tijd plaatsten we een mooie counter die via Jeffrey en Tim door Yury met een bal in de kruising eindigt. Vlak daarna krijgen we via Jeffrey nog een mooie kans op de 4-2, maar die bal vliegt net langs de verkeerde kant van de paal. De mannen uit Born weigeren te capituleren, krijgen kansen en komen via een mooie aanval, maar waarbij wij ook slecht opgesteld staan weer op gelijke hoogte. Een uitslag waar we toch wel tevreden mee mogen zijn.

Scoreverloop: 1-0 (Tim), 1-1, 1-2, rust, 2-2 (Tim), 3-2 (Yury), 3-3

Doelpuntenmaker(s): Tim (2x), Yury (1x)