Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
3 October, 2020 19:30 3e klasse 03 - 20/21 2020/2021 4

Verslag

Vandaag een thuiswedstrijd tegen Born. Helaas hebben we, mede door een drietal blessures wederom een krappe selectie. Zeker in aanvallend opzicht is de spoeling erg dun.

Beide teams zoeken vanaf het begin naar openingen in de defensie. Na wat afstandsschoten van onze kant wordt Born door ons in het zadel geholpen. Balverlies op de helft van de tegenstander wordt direct afgestraft. We rechten onze rug echter direct. Marco is niet zelfzuchtig en geeft Remco de mogelijkheid om 1-1 te maken. Daarna drukken we zelfs door en weet Roel door goed doorzetten in tweede instantie de 2e op het bord te zetten. Een bal op de lat van Marco voorkomt de 3-1. Daarna spelen we slordig in de opbouw en dat zorgt er mede voor dat we met een 2-3 achterstand de rust in gaan.
Na rust weet Marco met een bekeken schot snel de gelijkmaker te maken. Remco knalt nog op de lat. Daarna krijgt Born wat meer de overhand, doordat we veelvuldig balverlies leiden op eigen helft. Een zekere treffer van Born wordt met de voet gepareerd door Henk. Vervolgens nog een aantal goede reflexen van Henk, maar een 3-5 achterstand wordt een feit. Als vervolgens een speler van Born tot twee keer door loopt op Henk, die de bal reeds klem heeft kijken we naar de scheids. Die doet echter niks. Na een korte break kan Henk echter verder. Aan de andere kant heeft ook de keeper van Born enig fysiek ongemak. Ook die kan de wedstrijd vervolgen. Na die onderbrekingen gaan we op jacht naar de aansluitingstreffer. Die komt er via Marco, na wat kap- en draaiwerk. We krijgen kansen op de gelijkmaker in de laatste minuten. Onder andere de paal staat dit in de weinig. We verwachten echter nog minimaal vijf minuten naspeeltijd, maar tot ieders verbazing (zelfs onze tegenstanders) fluit de scheidsrechter vrijwel direct voor het einde in de laatste minuut. Een verzoek om uitleg wordt zelfs niet in behandeling genomen door deze meneer.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 (Remco), 2-1 (Roel), 2-2, 2-3, rust, 3-3 (Marco), 3-4, 3-5, 4-5 (Marco)

Doelpuntenmaker(s): Marco (2x), Remco (1x), Roel (1x)

ZVV Le Soleil 2

Uitslag

Team1st Half2nd HalfGoalsUitslag
ZVV Le Soleil 2224Loss
ZVV Born 1325Win

Locatie

Landgraaf (Ter Waerden)
Sportlaan 15, 6374 CM Landgraaf, Nederland