Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
29 February, 2020 18:30 4e klasse 07 – 19/20 2019/2020 15

Verslag

Vandaag 29 februari staat de wedstrijd tegen de Oldies van Marathon op het programma. Ondanks hun leeftijd, kunnen deze mannen nog altijd een potje ballen en dat blijkt dan ook gedurende de wedstrijd.

We beginnen aftastend en geven Marathon de bal waarbij we loeren op een uitbraak. Na enkele schoten en dito reddingen van de keeper van Marathon is MarkDela het beu. Hij stoomt op rechts op en vlamt de bal en daarmee de 1-0 binnen. Bij een corner geeft Rob de bal aan MarkDela die zijn tweede van de avond maakt in de lange hoek. Het spel gaat verder en tegen het einde van de eerste helft draait Rob weg en schiet binnen, 3-0. Marathon heeft amper kansen gekregen en we staan goed. Vanaf de middellijn legt een speler van Marathon aan en schiet de bal feilloos binnen. We gaan rusten met een 3-1 voorsprong.

Na de thee gaan we door waar we gebleven waren en dat is kansen creëren. Tim heeft vandaag geen geluk en grossiert in schoten op de paal. Bij een van zijn schoten laat de keeper de bal los waarna Rob zijn maatje 47 in stelling brengt en de 4-1 kan binnenschieten. Een combinatie tussen Rob en MarkDo levert de 5-1 op waarbij Mark bij de tweede paal kan binnentikken. Deze 5-1 is het sein om voor meer persoonlijk succes te gaan en een goaltje mee te pikken. Door minder scherp te zijn kan Marathon meer counteren en een van deze counters levert na een knappe actie van tegenstander Frans de 5-2 op.
Slotakkoord is echter voor de boys van Soleil. Maarten maakt de 6-2 en schiet de wedstrijd uit.

Op naar de maandag trainingen ? ? en de volgende wedstrijd over een maand.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
1-0 (MarkDela), 2-0 (MarkDela), 3-0 (Rob), 3-1 rust. 4-1 (Rob), 5-1 (MarkDo), 5-2, 6-2 (Maarten)

Uitslag

Team1st Half2nd HalfGoalsUitslag
ZVV Le Soleil 3336Win
Marathon/Miniware 2112Loss

Locatie

Landgraaf (Ter Waerden)
Sportlaan 15, 6374 CM Landgraaf, Nederland