13 January, 2018 18:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 12

Vandaag 13 januari staat de wedstrijd tegen Marathon 1 op het programma. Het is de 1e wedstrijd na het kerst reces. Het is daarom even afwachten of de kerst kilo’s ons niet teveel in de weg zitten. Daarnaast moeten we Ron missen die aan het programma ‘Help mijn man is klusser’ heeft meegedaan J.

We starten niet zo goed en we staan na 3 minuten op een 0-1 achterstand. Daarna gaan we echter los en nemen we het heft volledig in handen. Goed combinatievoetbal, positieve instelling en opbouwende commentaren leiden van de 6e tot en met de 11e minuut tot een 4-1 voorsprong. De 1e goal is een combinatie tussen Rob en Tim waarbij de laatstgenoemde scoort. De 2e is een solo uitbraak van Dennis die de bal achter de keeper schiet. De 3e is een vrij die door Rob wordt binnengeschoten. De 4e is een eigen doelpunt dat we op naam van de coach zetten zodat deze ook van de hatelijke 0 af is op de website. De rest van de 1e helft wordt professioneel uitgespeeld waarbij onze keeper Rik nog enkele mooie saves maakt en wij nog enkele kansen missen. Ruststand 4-1.

De 2e helft begint zoals de 1e eindigt. Onze keeper maakt weer enkele mooie saves en wij missen weer enkele kansen. In de 1e minuut scoort Marathon de 4-2 en ze denken even dat het nog kan. Niets is minder waar en wij stellen de zaak in de 15e en 20e minuut op orde. 2 doelpunten uit combinaties gemaakt door Tim en Rob. Tim combineert met Maarten en scoort met gevaar op een liesbreuk zijn 2e. Rob en Dennis maken een dubbele combinatie waaruit Rob ook zijn 2e scoort. We gooien de wedstrijd in het slot en laten Marathon in de laatste minuut nog 1 keer scoren. Eindstand 6-3 met goed voetbal en zonder enig negatief woord.

Mannen mooie (team)prestatie waarbij het coachen ook weer eens plezierig was.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

0-1, 1-1 (Tim), 2-1 (Dennis), 3-1 (Rob), 4-1 (MarkG), rust, 4-2, 5-2 (Tim), 6-2 (Rob), 6-3.