26 October, 2019 18:30 4e klasse 07 – 19/20 2019/2020 3

Vandaag 26 oktober spelen we tegen MZVV / R Broers Bestra 1. We hebben evenveel punten en daarom is het belangrijk om vandaag te winnen. We speken af om op dezelfde manier de wedstrijd in te gaan als vorige week.

Dat lukt vanaf het begin af aan. Het is Maarten die al in de derde minuut de 1-0 scoort. Na een mooie lange bal van Ron neemt hij met de borst aan en schiet direct en onberispelijk diagonaal binnen. We geven daarna bijna niets weg met uitzondering van wat afstandsschoten die door Xander vakkundig worden gekeerd. We blijven goed voetballen en in de zestiende minuut is het MarkDo die met de punt de 2-0 maakt na een balletje tussendoor van Dennis. We gaan met deze voorsprong rusten.

De tweede helft is maar enkele seconden oud als MarkDo zijn tweede van de avond aantekent. In de combinatie met Maarten en Dennis tikt hij bij de tweede paal binnen. In de vijfde minuut krijgt Maarten het weer op de heupen en schiet van afstand de 4-0 binnen. Niet snel daarna doet MZVV iets terug. Bij een vrije trap zijn we niet alert genoeg in de muur en Xander is kansloos. De volgende negen minuten zijn echter weer voor ons met in de hoofdrollen MarkDo en ja ja, alweer Maarten. Het is de laatste die zijn hattrick maakt na een slimme vrije trap van MarkDo. Daarna is het MarkDo die zijn hattrick maakt na een snelle intrap van Maarten. Maar de koek is nog niet op voor Maarten want hij maakt zijn vierde van de avond na een actie van Ron buitenom langs de lijn. Het is ook Ron die met een actie Dennis de mogelijkheid geeft om het slotakkoord aan te tekenen en de 8-1 binnen te schieten.

Alweer een collectieve prima wedstrijd waarin de verdediging staat als een huis en waarbij de aanvallen om te smullen zijn. Complimenten mannen.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
1-0 (Maarten), 2-0 (MarkDo), rust, 3-0 (MarkDo), 4-0 (Maarten), 4-1, 5-1 (Maarten), 6-1 (MarkDo), 7-1 (Maarten), 8-1 (Dennis),