Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
7 April, 2018 18:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 20

Verslag

Vandaag, 7 april, alweer de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen tegen de oudere strijders van Schaesberg 4.

We beginnen rustig. En na wat aftasten maken we snel de 1-0 en 2-0 door Rob en Tim. Hierna volgt er een periode met het bekende gemekker dat door Schaesberg benut wordt. Ze komen terug tot 2-1 vóór de rust en tot 2-2 net na de rust.

In de 2e helft houdt oud Le Soleil 1 keeper HansM met een aantal goede reddingen Schaesberg even op de been totdat Dennis de 3-2 maakt. Hierna is het prijsschieten. Dennis maakt zijn 2e met een afstandsschot, Maarten scoort en Dennis zijn 3e.

Maar het overweldigend slotakkoord vandaag is voor Tim. Hij maakt met afstandsschoten 2 weergaloze doelpunten. Een snoeihard via de paal en de ander vol in de kruising.

Goeie pot gespeeld.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

1-0 (Rob), 2-0 (Tim), 2-1, 2-2, 3-2 (Dennis), 4-2 (Dennis), 5-2 (Maarten), 6-2 (Dennis), 7-2 (Tim), 8-2 (Tim).