26 September, 2020 17:30 4e klasse 06 - 20/21 2020/2021 3

Vandaag 26 september de thuiswedstrijd tegen V.V. Schaesberg 5. Je hebt van die dagen dat niets meezit.
Door een aantal blessures en afmeldingen beginnen we gehavend aan de wedstrijd. Gelukkig wil Bjorn van team 5 ons uithelpen zodat we met drie wissels aan de wedstrijd beginnen. Maar niet lang in de eerste helft valt Martien helaas geblesseerd uit. In die eerste helft zit het ons wat het afmaken van de kansen betreft ook niet mee. Bij Schaesberg valt elke bal goed en is elke kans een doelpunt. Wij hebben pech in de afronding en de keeper van Schaesberg houdt veel tegen. We gaan rusten met een 2-4 achterstand. Onze goals worden gemaakt door BartDela die in goed samenspel met zijn broer, Mark de 1-1 scoort. Vlak voor rust is het Ron die met een hard afstandsschot via onderkant lat de ruststand bepaalt.

In de tweede helft is het qua meezitten niet anders dan in de eerste helft. Schaesberg schiet elke bal erin en wij helaas niet. We staan daarom al heel snel met 2-8 achter. BartDela scoort wel nog zijn tweede van de avond in samenspel met Bjorn. Maar het is daarna weer Schaesberg dat twee keer scoort. In de laatste minuut doen we nog iets terug voor de statistieken. Het is Maarten die de 4-10 eindstand bepaalt.

Je hebt van die dagen.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
0-1, 1-1 (BartDela), 1-2, 1-3, 1-4, 2-4 (Ron), rust, 2-5, 2-6, 2-7, 2-8, 3-8 (BartDela), 3-9, 3-10, 4-10 (Maarten)