14 September, 2019 18:30 4e klasse 07 – 19/20 2019/2020 1

Vandaag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen ZVV Cosmos ’78 4. Een team met allemaal jonge en snelle spelers.

In het begin van de eerste helft is het devies vooral aanvallen afslaan. Door goed keeperswerk van Xander op afstandsschoten, lukt dat aardig. Na 20 minuten breekt Cosmos toch de ban en scoren zij de 0-1 omdat Xander het zicht op het schot ontnomen word. Vlak voor rust slaan we terug. Na een verre uitgooi van Xander en een sneaky overtreding van Bart raakt de tegenstander in onbalans. Bart neemt vakkundig aan met zijn ‘lovehandles’ en puntert via de binnenkant paal de gelijkmaker binnen. Dit is meteen de ruststand.

In de tweede helft is het blikje echter leeg bij Soleil. Ballen komen niet meer aan bij de voorhoede en Cosmos profiteert en loopt snel uit naar 1-4. Mark Do doet nog iets terug. Na mooi samenspel met MarkDela die hem na een solo in de gelegenheid stelt om de 2-4 te scoren. Cosmos scoort nog twee keer waardoor de eindstand 2-6 op het scorebord staat.

Goede inzet maar een te jonge en te snelle tegenstander om een vuist tegen te kunnen maken.