27 January, 2018 18:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 14

Vandaag 27 januari tegen het 4e team van Cosmos ’78. We gaan proberen de zegenreeks op 4 te zetten zodat we met een goed gevoel het Carnavalsreces in kunnen.

Het wordt vandaag een andere wedstrijd dan tegen het 2e van Cosmos vorige week. We starten echter sterk en na 10 minuten staan we met 2-0 voor door doelpunten van Dennis en Rob. Dit is meteen de ruststand.

De 2e helft vliegen we uit de startblokken en scoren al na 2 minuten de 3-0. Appeltje eitje zou je zeggen. Zeker omdat Dennis vandaag verdedigend overal tussen zit en de ballen bij de tegenstander wegplukt. Maar dubbel zeker omdat Rik onze keeper tot de 20ste minuut vandaag niet te passeren lijkt. Hij houdt, tot grote ergernis van onze tegenstander, zijn hok schoon. Wat ze ook proberen het lukt hen niet om te scoren.

Helaas wordt Rik toch nog 2 keer verschalkt en scoort Cosmos binnen enkele tellen 2 keer waardoor het in de laatste minuten nog ‘billen knijpen’ wordt. We trekken de voorsprong echter over de streep en de 4e overwinning op rij is een feit.