4 November, 2017 18:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 6

Vandaag 4 november de 2e clubderby van dit seizoen. Dit keer spelen we tegen ons 5e team dat ongeslagen aan kop van onze competitie staat.

Om een lang verhaal dit keer maar kort te houden. Het 5e is menige maat te groot voor ons en we verliezen kansloos met 2-12. Waarbij het 5e ons in de 1e helft ook nog helpt de pijn te verzachten door een eigen doelpunt te maken waarmee de ruststand van 1-6 wordt aangetekend.

De 2e helft is in scoreverloop een exacte kopie van de 1e helft maar nu is het geen eigen doelpunt maar een doelpunt van MarkD die de eindstand van 2-12 op het scorebord zet.

Als het 5e hun bekerwedstijd van 6-11 wint tegen Heerlerheide spelen wij nog 2 keer tegen elkaar. Niet iets om echt naar uit te zien :-).

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 1-5 (e.d.), 1-6, rust, 1-7,1-8, 1-9, 1-10, 2-11 (Mark D), 2-12