17 March, 2018 18:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 18

Vandaag 17 maart de wedstrijd tegen Rood Wit 7.

Omdat we wat afmeldingen hebben maakt good old Rik B zijn opwachting weer eens in het veld.
We spreken af om de tegenstander te laten komen en dan te counteren, iedereen rouleert door het hele veld.
Aangezien de keeper van de tegenstander bijna op de middenlijn staat wordt hier ook extra op gelet.
De eerste helft gaat prima, sterk samenspel en goed verdedigen resulteert in een 5-1 voorsprong bij rust. Doelpunten 4x Rob 1x Dennis. Waarbij de vrije trap van Rob in de kruising als hoogtepunt mag worden gezien.

De 2e helft proberen we zo door te gaan, echter na een paar minuten gaat het mis..
Veld wordt te groot gemaakt, kansen niet benut, schelden en zo komt rood-wit terug tot 5-4. Gelukkig door collectief de schouders eronder te zetten en Rob die de 6-4 op het juiste moment maakt winnen we deze pot.