Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
19 November, 2022 20:00 3e klasse 07 - 22/23 2022/2023 8

Verslag

Vandaag staat de thuiswedstrijd tegen ‘in de Bende’ op het programma. Tijdens de warming-up blijken 2 gevreesde spelers bij de tegenstander niet aanwezig te zijn en krijgen we een beetje hoop op een goed resultaat. Deze hoop is na 10min. al vervlogen wanneer er dan al 0-2 op het scorebord staat. De 0-1 valt door niet doordekken en een voorzet bij de 2e paal die eenvoudig binnengetikt wordt. Niet lang daarna valt de 0-2 door een verdedigende fout van Bart die ff z’n eigen doel uit het oog verloren was. Hierna herpakken we ons creëren we ook enkele kansen die helaas niet resulteren in doelpunten. Wederom een voorzet naar de 2e paal die binnengelopen wordt door ‘in de Bende’ en het staat 0-3. Vlak voor rust doen we in naam van Lars nog iets terug. Tussen enkele spelers door puntert hij de bal langs de keeper van de tegenstander en staat het 1-3.
In de rust krijgen we het opportunistisch idee om op de helft van de tegenstander vast te gaan zetten (wij hebben immers 4 wissels, tegenstander na een blessure nog maar één). Hierdoor kan ‘in de Bende’ moeilijker combineren en krijgen wij zo nu en dan nog een kans om het vijandelijk doel onder vuur te nemen. De keeper van ‘in de Bende’ staat echter uitstekend te keepen waardoor we niet meer kunnen scoren. In de Bende doet dit wel nog uit een vrije trap die via de hak van Sander het doel in vliegt. Einduitslag 1-4.