Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
13 January, 2018 17:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 12

Verslag

De 2e seizoenshelft gaat van start en we spelen thuis tegen metrodam, de eerste wedstrijd van het seizoen hebben we verloren van dit team.

We starten geconcentreerd en komen door Raymond en Halil op 2-0 voorsprong. Dan krijgen we een tegentreffer waardoor de spanning in de wedstrijd meteen terug is. De gasten spelen hard en provocatief. Andy gooit de beuk erin en roert zich verbaal als de scheids eea niet ziet.  De scheidsrechter fluit naar behoren maar ziet uiteraard niet alles, het geduw, getrek en ellebogen werken want het halt ut veerde uit het spel en concentratie. Er wordt gemopperd op de scheids hetgeen niet in ons voordeel werkt. Dan maakt Ralf de 3-1 waarbij de rust even terugkeert. Op slag van rust wordt het 3-2, totaal overbodig, we laten ons weer uit de tent lokken door de sluwe aanvoerder van de gasten.

Tijdens de thee spreken we een aantal zaken af, mondje dicht, terugzakken eigen helft en eigen spel spelen.

Dit doen we naar behoren en Halil gaat op snelheid langs zijn tegenstander en scoort de 4-2. Toch komt de spanning terug en wordt het 4-3. Ralf ook niet vies van wat swalbes en provocatie zorgt voor onvrede bij de tegenstander, Vito krijgt verschillende kansen op aangeven van Ralf en maakt uiteindelijk zijn zijn verdiende treffer. % minuten voor tijd wordt het 5-4. Ut veerde wankelt maar recht de rug en trekt de overwinning over de streep. Ray en Vito zijn aanwinsten, techniek en inzicht van Vito en Ray bewaart rust achterin en overziet het spel, coacht alsof hij al jaren bij ons speelt.

Doelpunten: Raymond, Ralf, Vito en Halil 2x

MOM: Richard met een aantal cruciale reddingen.