10 March, 2018 19:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 17

Vandaag 10 maart tegen ons ‘Vijfde’, de trotse koploper bij ons in de klasse. Al met al geen avondje waarvan je op voorhand denkt dat je 3 punten gaat pakken. We spreken wel af dat ze het vandaag niet ‘cadeau’ krijgen en dat we gaan proberen het ze zo moeilijk mogelijk te maken.

Dat lukt ons in de 1e helft bijzonder goed. We spelen mee, verdedigen compact, houden het veld daarmee klein en creëren een aantal kansen waarvan er helaas maar 2 worden benut. Rob en Dennis maken die 2 goals en we gaan daarom rusten met een 4-2 achterstand omdat ons ‘Vijfde’ er 4 maakt.

In de rust spreken we af om de lijn van de 1e helft door te trekken en op die manier te proberen om het ze nog wat moeilijker te maken. Dat lukt helaas wat minder goed dan in de 1e helft en het is het ‘Vijfde’ dat binnen 3 minuten hun voorsprong vergroot naar 6-2. Logischerwijs wordt nu het veld wat groter omdat we toch blijven proberen te scoren. Het ‘Vijfde’ maakt hier dankbaar gebruik van en scoort er lustig op los. Daarnaast gaan we toch opeens nog proberen cadeaus uit te delen. Maarten neemt onze eigen keeper Rik onder vuur en die denkt die Maarten schiet altijd over dan gooi ik zelf de bal wel in de goal J. Alle gekheid op het spreekwoordelijke stokje, we verliezen uiteindelijk met 10-2. De 3e helft maakt daarna weer alles goed en daar pakken we de 3 punten dubbel en dik.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

1-0, 2-0, 2-1 (Rob), 3-1, 3-2 (Dennis), 4-2, rust, 5-2, 6-2, 7-2, 8-2, 9-2, 10-2.