Datum Tijd League Seizoen Speelronde
21 October, 2017 19:30 Beker 2017/2018 2

Verslag

Wedstrijdverslag Team 3:

Vandaag 21 oktober de bekerwedstrijd tegen ons 6e team. Onze 1e club derby van dit seizoen. Wedstrijden onderling hebben vaak (wellicht zelfs begrijpelijk) een emotioneel en beladen karakter. Scheidsrechters weten dit ook en willen het daarom kort houden. Diegene die hiermee het beste kan omgaan, zou wel eens aan het langste eind kunnen trekken vandaag. En onze jarenlange ervaring zou ons hierin moeten helpen.

We starten de 1e helft aftastend en het zijn Rob in de 9e, Tim in de 12e en weer Rob in de 18e minuut die ons op een 0-3 voorsprong zetten. Daarna wordt er over en weer gescoord en het zijn Dennis (2 keer) en Bart die mede een ruststand van 2-6 noteren.

In de rust wordt gehamerd op het blijven voetballen en accepteren dat de scheidsrechter het kort wil houden. In de 2e helft scoren zowel het 6e team alsook wij er weer driftig op los. Team 6 scoort 3 keer en wij 4 keer waarmee de eindstand van 5-10 winst wordt aangetekend. Het zijn Rob (2 keer) en Dennis die scoren. De laatste komt op het conto van onze keeper Rik die de bal feilloos achter de vooruitgeschoven keeper van het 6e trapt.

Een gedisciplineerde pot voetbal brengt ons weer een ronde verder in de beker. Proficiat allen.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
0-1 (Rob), 0-2 (Tim), 0-3 (Rob), 1-3, 1-4 (Dennis), 2-4, 2-5 (Dennis), 2-6 (Bart), rust, 3-6, 3-7 (Rob), 4-7, 5-7, 5-8 (Rob), 5-9 (Dennis), 5-10 (Rik).