9 December, 2017 19:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 10

Verslag team 4:

Vandaag staat de derby tegen Soleil 6 gepland. Op de tribune zien we enkele oud leden die dit spektakel stuk niet willen missen!! Door verschillende blessures zijn Dennis en Mark bereid team 3 uit te hepen.

De wedstrijd begint de eerste minuten aftastend. Dan krijgt Soleil 6 de eerste kans waarbij de bal op de paal beland. Vanuit de rebound wordt de 0-1 gemaakt. Ut Veerde krijgt al snel een goede kans op de 0-2 maar helaas ook uit de rebound wordt de 1-1 gemaakt. Soleil 6 probeert Ut Veerde onder druk te zetten. Maar Ut Veerde voetbalt zich goed onder de druk uit en profiteert van de geboden ruimte voorin, met als gevolg een 1-5 ruststand. Tijdens de rust wordt alleen verteld om het spel van de eerste helft een goed vervolg te geven. Dit wordt door Ut Veerde vakkundig opgepakt met als  mooi vervolg een 3-9 overwinning!!

Tot slot. Een goede teamprestatie!! Tevens een compliment voor de scheidsrechter die deze derby in goed banen heeft geleid. Beide teams zijn respectvol met elkaar omgegaan.

Dennis en Mark bedankt voor jullie hulp en inzet!!