Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
9 October, 2021 19:00 3e klasse 03 - 21/22 2021/2022 3

Verslag

Vandaag een uitwedstrijd tegen de mannen van Rood-Wit in Kerkrade. Gelukkig hebben we een wissel vandaag, maar het zal een pittig potje worden. Rood-Wit is net als ons nog puntloos.

Vanaf het begin is het een open wedstrijd in een toch wel hoog tempo. Aan beide kanten worden kansen gecreëerd. Voor ons iets meer op de counter dan Rood-Wit. Beide keepers onderscheiden zich een aantal keren in de eerste helft. We lijken op een doelpuntloos einde van de eerste helft af te stevenen. Lijkt, want een kleine onoplettendheid zorgt ervoor dat Rood-Wit knap een tegenaanval uitspeelt.
In de tweede helft verwachten we met de beperkte mankracht verder een lastige wedstrijd te gaan spelen. Rood-Wit zet ook meer druk in het begin, maar vooral Henk houdt ons op de been. Daarna krijgen we toch een hoop kansen en ligt er veel ruimte achterin bij Rood-Wit. Deze mannen zijn echter aardig snel in de omschakeling, waardoor het lastig uitspelen is. Dit lukt toch een aantal keren bijzonder aardig. Na een overtreding in de cirkel krijgen we een pingel. Marco neemt als aanvoerder zijn verantwoordelijkheid en schiet koel de gelijkmaker binnen. Vlak daarna heeft Marco een knappe assist op Tim in huis en die schiet ons op voorsprong. Helaas blijft de voorspong niet lang staan. Rood-Wit kan na een alles of niks voorzet bij de tweede paal de gelijkmaker binnen tikken. Daarna wordt het spel nog wat fysieker dan het al was aangezien beide teams willen winnen. Een uitval met Marcel, Tim en Remco levert een kans op voor Remco. Het wordt niet een poeier zoals we gewend zijn, maar een bekeken schot die de keeper verrast en ons de welkome drie punten oplevert.

Scoreverloop: 1-0, rust, 1-1 (Marco), 1-2 (Tim), 2-2, 2-3 (Remco)

Doelpuntenmaker(s): Marco (1x), Tim (1x), Remco (1x)

ZVV Le Soleil 2

Uitslag

Team1st Half2nd HalfGoalsUitslag
ZVV Rood Wit 2112Loss
ZVV Le Soleil 2033Win

Locatie

Kerkrade (Rolduc)
Rolduckerstraat 112, 6461 VN Kerkrade, Nederland