25 September, 2021 18:00 4e klasse 07 - 21/22 2021/2022 2

Op 25 september begon om 18:00 de tweede competitiewedstrijd voor de mannen van le soleil 6 uit tegen Rood/wit.

De wedstrijd kwam moeilijk op gang en beide teams hadden even nodig om in de wedstrijd te komen. Na een uitbal op eigen helft gaf joeri pelzer een lob balletje over de verdediging van rood wit. Deze kwam perfect aan bij spits stijn van rhenenen die de bal perfect uit de lucht volleerde en langs de keeper wist te werken. Helaas was de voorsprong niet van lange duur en al kort daarna maakte rood wit de gelijkmaker na slordig verdedigen bij le soleil. Na beter in de wedstrijd te zijn gekomen wisten de mannen van le soleil gevaarlijk te worden. Na een onderschepping van joeri pelzer wist hij dennis systermans te bereiken die de bal voor de goal weer terug bij joeri pelzer wist te krijgen. Deze bal werd zonder twijfel achter de keeper gewerkt en le soleil stond weer op voorsprong. De wedstriid gind de rust in met 2-1.
Niet lang na de rust wist rood wit de gelijkmaker te maken. 2-2. Na deze gelijkmaker waren de mannen van soleil wakker en wisten ze de wedstrijd onder controle te krijgen. Na een schot vanuit de tweede lijn op goal van joeri pelzer wist stijn van rehenen uit de rebound te scoren. 3-2. Al vrij snel daarna wist joeri pelzer op aangeven van ronald geuskens te scoren en deze treffer gooide de wedstrijd op slot. Het aanvallende maar toch relatief slordige spel van soleil werpte in de 35e minuut nogmaals zijn vruchten af. Op aangeven van dennis systermans wist stijn de verdediger in de luren te leggen met een panna en te scoren met een strakke punter. Rood wit probeerde nog in de aanval te komen maar mitchel heesel wist veel aanvallen onschadelijk te maken. In de laatste minuten van de wedstrijd wist kyle rinkens de bal bij dennis systermans te krijgen. Hij verraste de keeper met een bal in de korte hoek. 6-2. Dit was ook de laatste treffer van de wedstrijd.
De mannen van soleil wisten deze wedstrijd achteraf met overtuigende cijfers mee naar huis te nemen. Keeper nick berendsen keepte wederom ook weer een sterke wedstrijd. Met hier en daar slordig, maar toch gevaarlijk spel, is er genoeg om te verbeteren maar ook genoeg om mee te nemen naar de volgende bekerwedstrijd op maandag 27 september.