Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
19 September, 2020 19:00 4e klasse 06 - 20/21 2020/2021 2

Verslag

Vandaag 19 september onze tweede wedstrijd, uit naar Rood Wit 4. We spelen in de ietwat troosteloze hal in Kerkrade West. Drie punten is ons doel vandaag.

De eerste helft creëren we aardig wat kansen. Maar het duurt even voordat BartDela de bal, na een actie buitenom, droog met binnenkantje, in de lange hoek schuift. Niet lang daarna zet MarkDela een een-twee op met Martien die goed wordt uitgevoerd en MarkDela met een afstandsschot de keeper van Rood Wit verschalkt. Tot daar, niets aan de hand en Rood Wit is nog niet gevaarlijk geweest. We helpen ze echter in het zadel door een foute bal binnendoor die onderschept wordt en waaruit Rood Wit de 1-2 scoort. Martien en BartDela zetten weer een een-twee op waaruit Martien de ruststand van 1-3 op he bord zet.

De tweede helft begint wat rommelig en het is Rood Wit dat met een zondagsschot de 2-3 aantekent. Echter na een mooie combinatie tussen BartDela, MarkDo en Maarten waaruit de laatste scoort, brengt het verschil weer op 2. En vlak daarna wordt het verschil zelfs drie in ons voordeel als BartDela weer scoort uit een een-twee met Maarten. De aandacht verslapt en het is Rood Wit dat na onoplettendheid, miscommunicatie en niet daadkrachtig ingrijpen twee keer scoort. Wordt het dan toch nog billenknijpen?
Nee, want het mooiste wordt tot het laatst bewaard. Rik redt een bal en gooit deze meteen op de dieplopende BartDela die de bal na een stuit direct met een weergaloze lob over de keeper schiet. De eindstand van 4-6 in ons voordeel gaat daarmee de boeken in.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
0-1 (BartDela), 0-2 (MarkDela), 1-2, 1-2 (Martien), rust, 2-4 (Maarten), 2-5 (BartDela), 3-5, 4-5, 4-6 (BartDela).

Uitslag

Team1st Half2nd HalfGoalsUitslag
ZVV Rood Wit 4134Loss
ZVV Le Soleil 3336Win

Locatie

Kerkrade (Rolduc)
Rolduckerstraat 112, 6461 VN Kerkrade, Nederland