11 November, 2017 21:00 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 7

Vandaag 11 november de wedstrijd tegen, het laag geklasseerde, Rood Wit 4. Een wedstrijd die normaliter gewonnen moet worden ondanks de versterking die zij van andere teams hebben opgeroepen.

We spelen een abominabele 1e helft waarin alles en iedereen het schuld is behalve wijzelf. Ruststand 5-2 voor Rood Wit. De 2 doelpunten worden gescoord door Tim en Bart.

In de rust wordt afgesproken om te gaan voetballen en te stoppen met alle niet ter zake doende bezigheden die we ten toon spreiden. De 2e helft is daardoor een heel stuk beter en we winnen die dan ook met 3-1 door doelpunten van Dennis, Ron en Maarten. Helaas is het net te weinig om met punten uit Kerkrade weg te gaan. We komen in de laatste minuten heel dicht bij de gelijkmaker maar het mag niet baten. We verliezen uiteindelijk met 6-5.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
1-0, 1-1 (Tim), 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 5-2 (Bart), rust, 5-3 (Dennis), 6-3, 6-4 (Ron), 6-5 (Maarten).