21 January, 2023 19:00 3e klasse 07 - 22/23 2022/2023 12

Voor Le Soleil 4 DE kans om eindelijk punten te pakken. We beginnen erg sterk aan de wedstrijd en staan al vrij snel op voorsprong door een doelpunt van Mark Dooren.
Na een aantal gemiste kansen op de 0-2 (Mark Dooren op de paal en op de lat) krijgt Rood Wit een penalty door een overtreding binnen het strafschopgebied. Vakkundig benut Bart Delahaye deze kans en staat het 1-1. Dit is ook meteen het kantelpunt in de wedstrijd. Een afstandschot gaat met veel pech en gegrabbel onder Xander door waardoor we 2-1 achter komen. Voor rust scoort Rood wit nog éénmaal en zorgen Jason en Stefan dat het 3-3 staat met de rust. Helaas kunnen we in de 2e helft geen vuist meer maken en verliezen we uiteindelijk toch met 5-3.