Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
23 November, 2019 21:00 4e klasse 07 – 19/20 2019/2020 8

Verslag

Vandaag 23 november tegen het zesde van Rood Wit. Wedstrijd op zaterdag om 21.00 uur in Kerkrade West op een houten vloer. De voortekenen beloven daarom niet veel goeds.

We spreken voor de wedstrijd af dat we ons laten zakken op de eigen helft om te kijken wat voor vlees er in de jonge kuip van Rood Wit zes zit. We verdedigen kort en fel en Rood Wit heeft, buiten wat afstandsschoten die door Xander vakkundig gepareerd worden, verder niets in de spreekwoordelijke melk te brokkelen.
Wij creëren enkele kansen maar weten ook niet te scoren. Een zeldzaamheid in de zaal is een feit. We gaan rusten met 0-0 op het scorebord.

We spreken in de rust af om iets naar voren te gaan ballen maar wel zuinig te zijn met onze energie. Die gasten zijn niet alleen jong maar hebben ook nog eens vier wissels. We moeten blijven loeren op de uitbraak, zeker als hun beste speler gaat rusten. In de vijfde minuut is deze tactiek al effectief. MarkDela onderschept, door goed instappen, de bal en bedient Dennis met een diepe bal. Dennis breekt door en verschalkt de keeper met een droog schot in de hoek. In de dertiende minuut is het weer raak. Nu is het MarkDo die oplet en de bal onderschept. Hij speelt in op Dennis en loopt direct door naar de tweede paal. Dennis bedient hem op maat en MarkDo tikt binnen.

We blijven compact en fel verdedigen en komen eigenlijk niet meer in de problemen. Tot frustratie van Xander ( relax man) scoort Rood Wit in ‘the dying seconds’ toch nog de 1-2. Helaas niet de ‘0’ maar wel drie punten in the pocket.

Mannen, complimenten, alweer een mooie teamprestatie. En je ziet, voortekenen zijn ook maar voortekenen.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
0-0, rust, 0-1 (Dennis), 0-2 (MarkDo), 1-2.

Uitslag

Team1st Half2nd HalfGoalsUitslag
ZVV Rood Wit 6011Loss
ZVV Le Soleil 3022Win

Locatie

Kerkrade (Rolduc)
Rolduckerstraat 112, 6461 VN Kerkrade, Nederland