16 December, 2017 20:30 4e klasse 08 - 17/18 2017/2018 11

Vandaag, 16 december, de ‘nacht’ wedstrijd tegen de oude bekenden van Waubach 1. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt onderling afgesproken dat we vanaf vandaag stoppen met het ‘gerouwel’ en commentaar geven op elkaar en dat we weer vanuit de basis gaan ballen. We willen zo het plezier in het spelletje weer terugkrijgen.

We starten geconcentreerd en het is een aftastend begin. Na 5 minuten is een afstandsschot Xander te machtig en staan we 1-0 achter. Het duurt tot de 10e minuut voordat we echt loskomen. Rob en Tim nemen hierin het voortouw. Eerst scoort Rob zijn 1e van de avond na subtiel en direct doortikken van Tim. Na 2 minuten is het Rob die zijn 2e maakt na een combinatie (tikkie takka) met weer Tim. In de 19e minuut scoort Rob zijn hattrick na strak inspelen van MarkD. Nog net voor de thee is het Rob die Bart de mogelijkheid geeft al zittend de 1-4 voorsprong op het scorebord te zetten.

De 2e helft start exact hetzelfde als de 1e. Weer een afstandsschot van Waubach dat doel treft. Xander is getergd en gaat zich in de 2e helft ook prominent bemoeien met het scoren. 2 ingooien van hem leiden tot doelpunten. Eerst zet hij een mooie aanval op tussen Ron en Tim waarbij laatstgenoemde in de 5e minuut de 2-5 scoort. In de 21e minuut zet hij met een strakke uitgooi MarkD vrij voor de keeper die op dat moment de 5-9 scoort. In de tussenliggende periode heeft Waubach 3 keer gescoord en hebben wij dat ook waarmee de einstand wordt aangetekend. Tim en MarkD maken beide hun tweede en ook Stefan bekroont een goede wedstrijd met een doelpunt. De 5-9 winst is een feit en gaan we met een goed gevoel de feestdagen en jaarwisseling tegemoet.

Team 3 wenst iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig, sportief en gezond 2018.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

1-0, 1-1(Rob), 1-2(Rob), 1-3(Rob), 1-4(Bart), rust, 2-4, 2-5(Tim), 3-5, 3-6(MarkD), 4-6, 4-7(Tim), 4-8(Stefan), 5-8, 5-9(MarkD).